اخبار
1403/1/16 پنجشنبه بیانیه دانشگاهیان ،دانشگاه پیام نورمرکزآبادان درمحکومیت حمله به کنسولگری ایران دردمشق بیانیه دانشگاهیان ،دانشگاه پیام نورمرکزآبادان درمحکومیت حمله به کنسولگری ایران دردمشق  .
به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نورمرکزآبادان،دراین بیانیه آمده است :
رژیم منفوروسفاک صهیونیستی پس ازحملات غیرانسانی به مراکزغیرنظامی ،بیمارستان هاوکشتکارزنان وکودکان بی دفاع غزه درتازه ترین اقدام به کنسولگری جمهوری اسلامی ایران دردمشق حمله کردکه این اقدامات مصداق بارزجنایت جنگی ونقض آشکارقوانین بین المللی است.حمله تروریستی به کنسولگری جمهوری اسلامی ایران به شهادت تعدادی ازهموطنان ، سرداران ورزمندگان مجاهدوخستگی ناپذیرمیدان های نبردحق علیه باطل در روز شهادت امیرالمومنین علی (ع ) قلوب ملت سرافرازوظلم ستیز ایران اسلامی رامحزون وجریحه دار ساخت وبدون شک این اقدام ناجوانمردانه موجب خشم وانزجاربیش از پیش ملت شریف ایران اسلامی  ازاین غده سرطانی شده است .
دانشگاهیان ،دانشگاه پیام نورمرکزآبادان ضمن عرض تبریک وتسلیت شهادت این عزیزان آسمانی به محضر مقام معظم رهبری ،خانواده وهمرزمان وامت شهیدپرور ایران اسلامی برای آن شهیدان والامقام ازدرگاه الهی رضوان وعلودرجات وبرای خانواده این عزیزان صبرجمیل مسئلت می نماید.