اخبار
1403/1/16 پنجشنبه دعوت دانشگاهیان دانشگاه پیام نورمرکزآبادان ازمردم برای شرکت درراهپیمایی روزجهانی قدس.
دعوت دانشگاهیان دانشگاه پیام نورمرکزآبادان ازمردم برای شرکت درراهپیمایی  روزجهانی قدس.
به گزارش روابط عمومی  دانشگاه پیام نورمرکزآبادان ،متن بیانیه  به شرح زیر است :
جنایات رژیم سفاک صهیونیستی درکشتارمردم بی دفاع ومظلوم غزه ،فلسطین رابه نخستین مساله ودغدغه جهان اسلام و همه آزادگان وآزادی خواهان جهان  ازهرملت ودین ومکتبی درآورده است.فلسطین کانون وسمبل مبارزه حق علیه باطل است ورژیم اشغالگرقدس که سابقه جنایات متعددوحشیانه دارد،گستاخ ترازهمیشه به رفتارهای  ددمنشانه خودادامه وخباثت خودرابه نمایش گذاشته است. روزجهانی قدس آخرین جمعه ماه مبارک رمضان ،یادآورشکل گیری یک حماسه بزرگ برای نابودی رژیم غاصب صهیونیستی ومیراث جاودانه بنیانگذارجمهوری اسلامی ایران حضرت امام خمینی (ره)است .این روزبزرگ نماداعلام همبستگی جهانی با آرمان های مردم فسطین وابراز انزجاربه اقدامات ضدانسانی رژیم غاصب صهیونیستی است .
دانشگاهیان دانشگاه پیام نورمرکزآبادان روزجمعه هفدهم فروردین ماه همپای مردم خداجوی ایران اسلامی ودیگرآزادی خواهان جهان باحضوردرراهپیمایی روزقدس ، باگرامیداشت نام ویادشهدای مبارزه بارژیم صهیونیستی ، شهدای غزه  وشهدای اخیرکنسولگری جمهوری اسلامی ایران درسوریه ، نفرین برسرمداران رژیم غاصب ومتجاوزصهیونیست رابلندترازهمیشه فریادمی زنیم .
مادانشگاهیان درآستانه روزجهانی قدس ،ضمن محکوم نمودن جنایات اشغالگران وحامیان غربی آنان ،ازآحاد مردم شریف  ایران اسلامی به ویژه مردم شهیدپرورآبادان دعوت می نماییم درآخرین جمعه ماه مبارک رمضان ،حضورقدرتمندوپررنگ ترخودرادرراهپیمایی روزقدس رابه عنوان نشانی برای تضعیف رژیم غاصب صهیونیستی درمقابل جهان اسلام ویک جهان نفرت درمقابل ددمنشی های رژیم غاصب رقم زنند.
روابط عمومی دانشگاه پیام نورمرکزآبادان